Toppositie voor MaastrichtMBA in internationale MBA ranking

UMIO’s MaastrichtMBA heeft de 13e plek behaald in de Global Executive MBA Ranking 2019 van CEO Magazine. Deze plek bevestigt de hoge kwaliteit van het onderwijs en de prominente status van de MaastrichtMBA. UMIO is de onderwijstak voor professionals van de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. De MaastrichtMBA is de deeltijd Master in Business Administratie.

Showcase voor de beste business schools

CEO Magazine   presenteert al sinds 2008 de beste business schools wereldwijd. In 2012 heeft het tijdschrift de jaarlijkse ‘Global MBA rankings’ geïntroduceerd, waarin ze MBA, Executive MBA en Online MBA programma’s profileren. Dit jaar heeft CEO Magazine business schools in Noord-Amerika, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en de BRICS benaderd, in totaal 292 opleidingen in 25 verschillende landen.

‘Triple Crown’ status

Als onderdeel van de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht is de MaastrichtMBA verder geaccrediteerd door toonaangevende internationale kwaliteitszorg organisaties: AACSB, EQUIS, en AMBA. Deze zogenaamde Triple Crown accreditatie bevestigt de hoge kwaliteit van het MBA onderzoek en onderwijs. Slechts 1% van alle business schools over de hele wereld kan deze Triple Crown status claimen.

Meer informatie staat op de website van MaastrichtMBA  (in het Engels).

Lees ook

  • Hij omschrijft zichzelf als ‘een redelijk rationeel wezen’. Wanneer hij woorden als ‘genieten’, ‘liefde’ of ‘eenzaam’ al in de mond neemt, corrigeert hij zichzelf onmiddellijk: “Nouja, liefde, groot woord. Laten we zeggen dat mijn affiniteit met de universiteit tot bloei kwam in Maastricht.” Na 25...

  • De Universiteit Maastricht draagt zorg voor veel markante gebouwen en kunstwerken. Door ze een nieuwe bestemming te geven, behouden we deze iconen en geven we ze een nieuwe invulling, waardoor ze het kloppende hart vormen van een bruisende stad. 

    Wist je dat deze gebouwen en kunstwerken ook toegang...

  • Twee promovendi van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid ontvingen een prijs voor hun proefschrift tijdens het 21e International Congress of the International Association of the Penal Law in Parijs.