YERUN Research Mobility Award voor Joey Tang

Joey Tang, PhD kandidaat  werkzaam bij FASoS, heeft de YERUN (Young European Research Universities) Research Mobility Award (RMA) ontvangen voor zijn onderzoek naar gender ongelijkheid in Nederlandse organisaties door het gebruik van "big data".

De Research Mobility awards zijn competitieve prijzen voor promovendi, postdocs en jonge carrièreonderzoekers. Het programma biedt deze groep ondersteuning om minimaal 1 week te verblijven bij een YERUN partnerinstelling uit een ander land. In totaal worden 40 RMA's toegekend aan onderzoekers uit het YERUN-netwerk. Negen van deze onderzoekers komen van de Universiteit Maastricht, het hoogste aantal van de 17 YERUN partneruniversiteiten.

Lees ook

  • “We zijn pioniers van een nieuwe tak van engineeringwetenschappen, niet alleen voor Maastricht, maar voor de wereld.” Zegt Francesco Ferrari over de groep van dertien studenten, waaronder hijzelf, die in juli als eerste het bachelordiploma Circular Engineering kreeg. 

  • Bewegende oranje stippen op een gele achtergrond zijn het eerste teken dat er iets bijzonders gebeurt in de wereldwijd beroemde kalksteengroeve in de Maastrichtse Sint-Pietersberg. Dichterbij zie je dat het om mensen gaat gekleed in oranje hesjes. Het zijn studenten van het Maastricht Science...

  • Universiteit Maastricht heeft een nieuwe onderzoekskas gebouwd op Brightlands Campus Greenport Venlo. In deze high-tech kas wordt vanaf 1 september onderzoek gedaan naar de land- en tuinbouw van de toekomst: van nieuwe teelttechnieken en de ontwikkeling van planten tot aan de optimalisatie van...