Studenten: meld je aan voor de Netherlands-Asia Honours Summer School

Ben jij een ambitieuze, open-minded en ondernemende tweede- of derdejaars bachelorstudent? Wil jij toonaangevende multinationals bezoeken en een consultancyproject uitvoeren voor één van onze partners? Heb jij affiniteit met China en wil jij studeren aan topuniversiteiten in Beijing, Chengdu, Hong Kong of Shenzhen? Maar bovenal wil jij de meest onvergetelijke zomer van je leven meemaken? Dan is de NAHSS op zoek naar jou!

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) is een uniek initiatief van alle Nederlandse onderzoeksuniversiteiten, ministeries en toonaangevende Nederlandse en Aziatische multinationals. Het doel: Nederlandse topstudenten de dynamiek van en kansen in China laten ervaren. Van 1 december tot 8 januari kun jij je aanmelden voor de NAHSS 2019 editie. Lees hier een interview met twee Maastrichtse deelnemers aan een vorige editie.

Kom langs op dinsdag 27 november 2018 tussen 18:30-19:30 voor de infoavond op de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Bouillonstraat 1-3 (Kamer B0.06). Tijdens deze sessie krijg je meer informatie over deze unieke mogelijkheid en heb je de kans om met NAHSS-alumni in gesprek te komen over hun avonturen in China. Mocht je hier niet bij kunnen zijn, meld je dan aan voor de volgende infosessie op 11 december 2018 op Randwyck (FHML). Houd onze facebookpagina   in de gaten voor de precieze locatie.

NAHSS

Lees ook

  • Bewegende oranje stippen op een gele achtergrond zijn het eerste teken dat er iets bijzonders gebeurt in de wereldwijd beroemde kalksteengroeve in de Maastrichtse Sint-Pietersberg. Dichterbij zie je dat het om mensen gaat gekleed in oranje hesjes. Het zijn studenten van het Maastricht Science...

  • Het terrein aan de Sorbonnelaan in de Maastrichtse wijk Randwyck oogde zo’n twee jaar geleden nog ietwat kaal en afgelegen. Dat had vooral te maken met de modulaire en tijdelijke uitstraling van de studentenwoningen die er in korte tijd zijn gerealiseerd. Inmiddels krijgt de plek steeds meer het...