Living Like an Artist exhibitie

De opening van de exhibitie "Living Like an Artist, een "samenwerkingsproject van de Jan van Eyck Academie, Universiteit Maastricht en RWTH Aachen, werd gehouden in december 2019. De opening werd voorafgegaan door een meertalige discussie over voortdurende talentontwikkeling.

Gebaseerd op de levensstijlpatronen van volwassen kunstenaars en de manier waarop deze overeenkomen met de leefgebieden van de kunstenaars en vice versa, benadrukt het onderzoeksproject Living Like an Artist dat men zich niet kan terugtrekken uit wat men werkelijk is. Het resultaat van dit project zal worden gepresenteerd met schaalmodellen van de ideale huishoudens van kunstenaars, een fototentoonstelling, een documentaire, presentaties en discussies.

De opening van de tentoonstelling vond plaats op 6 december, de tentoonstelling zelf vindt plaats van 6 tot 13 december 2019.

 Meer informatie over de exhibitie More information on the programme

 

Lees ook

  • Jonge onderzoekers van de Universiteit van Cyprus nemen in juni deel aan een trainingssessie bij UNU-MERIT gericht op het stimuleren van excellent onderzoek en innovatie.

  • Steeds meer Nederlanders hebben te maken met schulden en armoede. Dat probleem los je niet alleen op door mensen op individueel niveau te helpen. Een pleister op een gebroken been is ook niet voldoende. Voor échte verandering is een systematische aanpak nodig. In het ELSA Lab Armoede en Schulden...

  • Hoe ziet de duurzame stad van de toekomst eruit? Om die vraag te beantwoorden moet je niet alleen te rade gaan bij experts, zegt postdoctoraal onderzoeker Özlemnur Ataol. Ook de jongste gebruikers van de stad, kinderen en jongeren, moeten gehoord worden. Een stad waarin zij kunnen floreren, is...