Tabletregeling

Deze regeling is verlopen. Je kunt geen tablet meer aanvragen.

In het Lokaal Overleg (LO),  het overleg van College van Bestuur en vakorganisaties, is overeengekomen om aan UM-medewerkers onder bepaalde voorwaarden een tablet ter beschikking te stellen. De tablets worden grotendeels gefinancierd uit de decentrale arbeidsvoorwaardengelden. Het betreft een eenmalige verstrekking die in 2015 zal plaatsvinden.

Doelstelling

Met het ter beschikking stellen van tablets beoogt het LO de mogelijkheden voor werkplek-onafhankelijk werken te vergroten en bij te dragen aan het verminderen van papierverbruik.

Doelgroep

Het LO heeft de doelgroep als volgt bepaald: medewerkers met een arbeidsovereenkomst van minimaal 0,4 fte die op 1 januari 2015 in dienst zijn en waarvan de arbeidsovereenkomst dan nog ten minste 12 maanden voortduurt. Op 1 juni 2015 is de doelgroep uitgebreid, medewerkers die op 1 januari 2015 een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd hadden en in de loop 2015 wordt deze verlengd tot en met 31 december 2015 of langer komen nu ook in aanmerking. Voorwaarde blijft dat de medewerker op 1 januari 2015 een arbeidsovereenkomst moet hebben bij de UM, medewerkers aangesteld na 1 januari 2015 komen niet in aanmerking. Student-assistenten, oproepkrachten en personen die al eerder een tablet ter beschikking hebben gekregen behoren niet tot de doelgroep.

De medewerker dient een verklaring te ondertekenen waarin hij/zij verklaart aan de gestelde voorwaarden te voldoen. Ook dient hij/zij de voorwaarden met betrekking tot het gebruik te accepteren.  De exacte afspraken zijn vastgelegd in de vastgestelde ‘Tabletregeling UM’.

Instellen van je Samsung Galaxy Tab tablet

Handleiding tablet instellen voor eerste gebruik (zoals afgedwongen onder de bepalingen in de Tabletregeling UM)
Handleiding email instellen
Handleiding Wifi instellen
Handleiding additionele accounts toevoegen
Nuttige apps (VPN, Citrix, Ricoh Myprint etc)

De Universiteitsbibliotheek biedt de BrowZine app  aan op de Samsung tablet voor het browsen, lezen en monitoren van de meeste UB E-Journals.