UM Studentendecanen

Wil je meer weten over je rechten als student aan Universiteit Maastricht (UM)? De Studentendecanen van UM helpen je graag. Als onafhankelijke adviseurs bieden ze je vertrouwelijke ondersteuning, helpen je bij het vinden van een oplossing en gaan vertrouwelijk om met de informatie die je met hen deelt.  

Hoe de Studentendecanen je kunnen helpen

De Studentendecanen kunnen je helpen als je vragen hebt over je wettelijke rechten met betrekking tot het volgende:   

Als je de ondersteuning die je zoekt niet kunt vinden in bovenstaande lijst, kijk dan op onze intranetpagina Hoe vind ik de juiste ondersteuning om te ontdekken waar je terecht kunt voor hulp. 

Video

Waarvoor kun je bij onze Studentendecanen terecht? 

Bekijk de video

Stuur ons een e-mail of maak een afspraak

Als je een vraag hebt over een van de bovenstaande onderwerpen, stuur ons dan een e-mail op studentdeans@maastrichtuniversity.nl. Stuur de e-mail vanuit je UM-account, vermeld je studenten-ID, stel je vraag duidelijk en meld alles wat je belangrijk vindt.   

Liever een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak. Zorg ervoor dat je vraag in een van de bovenstaande categorieën valt voordat je een afspraak maakt.     

Je afspraak online wijzigen of annuleren

Als je niet op je afspraak kunt komen of als je je afspraak wilt verzetten, laat het ons dan weten via de online afspraaktool. 

Zorg ervoor dat je je afspraak annuleert als je niet aanwezig kunt zijn, ook als dat op het laatste moment is. Hoe eerder je het ons laat weten, hoe groter de kans dat we een andere student in jouw plaats kunnen helpen.