02 sep
15:30 - 17:00

Opening Academisch Jaar 2024/25

Maandag 2 september van 15.30 tot 17.00 uur openen we feestelijk het nieuwe academisch jaar in Theater aan het Vrijthof. 

Het thema van dit jaar is 'Limburg’s window on the universe – global innovation and regional regeneration'. We verkennen de ontwikkelingen rondom de Einstein Telescope in de regio en hoe onze regionale tradities op het gebied van leren en grensoverschrijdende samenwerking bijdragen aan toekomstige welvaart.

Naast een inspirerende keynote-lezing door Han Dols (van CERN) en een boeiende presentatie over zwaartekrachtgolven door Associate Professor Gideon Koekoek samen met een student, reiken we diverse prijzen uit. Kortom, het belooft een bijzondere middag te worden!

Genodigden kunnen zich aanmelden voor de opening van het academisch jaar 2023/24 via de persoonlijke uitnodiging.

Lees ook

  • 09 nov
    09:30 - 15:00

    Master Open Dag

    We hopen je op onze campus te begroeten tijdens de volgende Master Open Dag en een goede indruk te geven van wat studeren aan de Universiteit Maastricht inhoudt.

  • 30 nov 31 dec
    14:00 - 16:30

    European Administrative Law Dialogues

    Er is opgemerkt dat het vergelijkende bestuursrecht een recente renaissance doormaakte. Er is een praktische of intellectuele nieuwsgierigheid naar andere administratieve systemen en oplossingen, om ze te begrijpen, ervan te leren, ze te coördineren en/of hun verschillen te overstijgen, ze onder te...