Staff development OBP

Timemanagement

Omschrijving

Heb je altijd al willen leren hoe je effectief en efficiënt kunt omgaan met je werkzaamheden in relatie tot de beschikbare tijd. In de training Time management staat centraal hoe je je tijd en energie productiever kunt benutten.

Doelstelling
Deelnemers inzicht verschaffen in, evenals praktische oplossingen aan te reiken voor, (denk)processen die zij zelf kunnen beïnvloeden om hun productiviteit en effectiviteit op een ontspannen manier te verbeteren door het ontwikkelen van hun persoonlijk potentieel.

Doelgroep
Alle medewerkers van de Universiteit Maastricht, van administratief medewerker tot algemeen directeur. Voor iedereen die zijn tijd productiever wil benutten, met meer controle en minder stress; Voor iedereen die zijn time management vaardigheden wil benutten met de laatste technieken en inzichten; Voor iedereen die meer rust en overzicht wil ervaren tijdens het uitoefenen van zijn dagelijkse werk.

Werkwijze
Time management gaat verder dan alleen opruimen of beter plannen. Ze biedt technische vaardigheden voor het beter managen van de tijd. De training heeft een intensief karakter. Praktijkgerichte oefeningen en het toepassen van de technieken staan continue centraal. Wij raden je aan om een laptop mee te nemen naar de cursus zodat je met hulp van de trainer direct daarna handige instellingen en tips kunt verwerken.