22 nov
13:30 - 17:00

Masterclass Good Governance

Wat wil je weten, wat kun je vragen, wat moet je voelen?

U krijgt tijdens deze masterclass een samenvatting van de nieuwste inzichten in governance vanuit een theoretisch kader en praktische oplossingen. De masterclass helpt u om trends van hypes te onderscheiden en geeft u handvaten om uw EIGEN afwegingen te maken, binnen weliswaar de strakke kaders die er nu eenmaal zijn. Hans Hoek schetst de ontwikkelingen op het vlak van governance en duidt deze. Het omgaan met verschillende stakeholders wordt steeds belangrijker. Deze masterclass geeft u specifiek inzicht in en praktische handvaten voor uw relaties met belanghebbenden. John Monsewije vertelt als bestuurder van een onderwijsorganisatie hoe hij in de praktijk omgaat met belanghebbenden. Hij heeft zijn expliciete visie daarop vertaald in een bijzonder, op maat gesneden, samenstel van denken en doen.

Datum: 22 november 2016
Tijdstip: 13:30 – 17:00 uur
Locatie: MU Campus Venlo, Deken van Oppensingel 23, 5911 AA Venlo
Kosten: € 375,- (vrijgesteld van BTW)
PE-uren: 3

Deze masterclass wordt verzorgd door Hans Hoek en John Monsewije.

Hans Hoek stond aan de wieg van de eerste aanbevelingen voor good governance in de zorg en is in 2007 gepromoveerd op het thema Governance in de Gezondheidszorg. Het model dat hij hiervoor heeft ontwikkeld is ook goed toepasbaar in andere sectoren. Hand Hoek is verbonden aan C3 adviseurs en managers te Leusden. Hij adviseert en begeleidt toezichthouders en bestuurders.

John Monsewije is voorzitter van het college van bestuur van SVOPL, een middelgrote onderwijsinstelling voor voortgezet onderwijs in Parkstad Limburg. Hij is ruim 30 jaar werkzaam binnen zorg, onderwijs en overheid. Daarnaast is hij actief in Raden van Toezicht bij verschillende non-profit organisaties.

Aanmelden kan via dhr. Leo Urlings, per e-mail, of telefoon: 06-10561378.