Het eindrapport van het AHRC-project met Sheffield is gepubliceerd

Het eindrapport van het gezamenlijke AHRC Classical Music Network, een gezamenlijk project van het Sheffield Performer & Audience Research Center (SPARC) en MCICM, is nu beschikbaar.

Tijdens dit project wilde het netwerk begrijpen hoe klassieke muziek deel uitmaakt van de kunstscène in verschillende steden, waaronder Birmingham, Cardiff, Glasgow, Leeds en Liverpool in Groot-Brittannië, Graz, Oostenrijk en Groningen, Nederland.

Het eindrapport bevat hoogtepunten van de bevindingen van elke stad, evenals overlappende thema's en problemen. Het rapport is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Duits en kan direct worden gedownload op de netwerkwebsite

We willen graag het onderzoeksnetwerkteam bedanken: Karen Burland, Kirsty Devaney, Karolien Dons, Emily Doolittle, Laura Hogg, Karoly Molina, Jennie Joy Porton, Sarah Price en Constanze Wimmer; onze adviesraadleden, maar ook deelnemers die hebben deelgenomen aan de onderzoeken en interviews.

Het netwerk wordt mogelijk gemaakt dankzij een subsidie ​​van de Arts and Humanities Research Council in Groot-Brittannië.

Bezoek de netwerkwebsite voor meer informatie over het netwerk, inclusief aankomende evenementen en onderzoek.

Voor meer informatie over SPARC kunt u terecht op hun website.