Nomineer je collega(‘s) voor de Sustainability Award 2019

Ben jij iemand die zich op buitengewone wijze inzet of wil inzetten voor de verduurzaming van de UM en haar omgeving, of de maatschappij? Of ken jij iemand of een team dat zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op bestuurlijk, wetenschappelijk of dienstverlenend terrein op het gebied van duurzaamheid? Aarzel dan niet en ding mee naar UM Duurzaamheidsprijs 2019!

Stuur je voordracht voor jezelf of een collega uiterlijk woensdag 11 december 2019  naar sustainability(at)maastrichtuniversity.nl.

Een jury, onder voorzitterschap van Nick Bos (vice-voorzitter CvB) en verder bestaande uit de coördinator en de projecteigenaren van het Sustainability Programma, beoordeelt de voordrachten en draagt een winnaar voor bij het College van Bestuur. Vanzelfsprekend worden de voordrachten strikt vertrouwelijk behandeld.

De Sustainability Award bestaat uit een oorkonde en een bedrag à € 7.500,00. Het bedrag wordt toegekend om het idee verder in praktijk te brengen of uit te breiden.

De uitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2020.

Voorwaarden:

  • voordrachten kunnen door een of meer personen (UM medewerkers) worden gedaan
  • de voordracht dient gemotiveerd te worden ingediend (max. 1 A4)
  • de verduurzaming kent een vernieuwend karakter en/of er is al inmiddels zoveel inzet gepleegd dat het beloond dient te worden
  • eerdere winnaars mogen niet voor hetzelfde project worden voorgedragen.
Sustainable UM2030

Lees ook

  • Nick Bos, vicevoorzitter van het College van Bestuur van de UM, is geëerd met het Teken van Verdienste van de stad Maastricht. Hij kreeg het ereteken op 6 juni uit handen van locoburgemeester Hubert Mackus vanwege zijn grote verdiensten voor de universiteit en voor Maastricht. Begin juli neemt Nick...

  • Daan begon aan Governance and Leadership in European Public Health (GLEPH) met een master in Biomedical Sciences. Gedreven door zijn fascinatie voor beleidsvorming, strategie, bestuur en communicatie verschoof Daan zijn focus voorbij laboratoriumonderzoek. 

  • De Universiteit Maastricht draagt zorg voor veel markante gebouwen en kunstwerken. Door ze een nieuwe bestemming te geven, behouden we deze iconen en geven we ze een nieuwe invulling, waardoor ze het kloppende hart vormen van een bruisende stad. 

    Wist je dat deze gebouwen en kunstwerken ook toegang...